Næssi-Søndagskoncerter 2016-2017

Velkommen til
Næssi-Søndagskoncerter 2016-17

– Næstveds eget børnefamiliekoncert-program

Glade toner for børnefamilierne
Næssi-Søndagskoncerterne byder på store musikalske oplevelser for de små. Sæsonens fem fantastiske koncerter introducerer børnene til musikkens forunderlige verden.

Program:
De Tre Musikterer
Dato: 30.10.2016 kl. 11:00
De Tre Musikterer præsenterer en sjov og let tilgængelig “Klassisk møder Jazz”-koncert, der pirrer sanserne og blander det bedste af den klassiske musiks dybde og gode melodier med jazzens mere improvisatoriske og legende tilgang til det musikalske stof. En hjertevarm koncert fyldt med marimba, ukulele, elguitar og klokkespil, hvor eleverne vil lege, spille og synge med på nogle af de største hits fra den klassiske sangskat sammen med topmusikere fra Det Kgl. Kapel og den danske Jazzscene. De vil synge Ravels Bolero, gå i trommeparade, danse til Bartok og synge Carmen. En unik musikoplevelse!
Billetter
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

HipSomHap
Dato: 27.11.2016 kl. 11:00
Når HipSomHap går på scenen, er der dømt rap i børnehøjde og leg med ord på en sjov og anderledes måde. Teksterne er fyldt med liv og løjer og rammer træfsikkert ind i børnenes univers. Publikum bliver selvfølgelig inddraget og er med, når der skal improviseres rim og skabes både musik og tekst. Så få armene i vejret og syng, hop, dans og vær med til at skabe en fest, når HipSomHap giver den gas på Kamæleon-scenen.
Billetter
2016hipsomhap-220

 

 

 

 


Næssi Nytårskoncert
Dato: 8.01.2016
kl. 11.00, adgang fra kl. 10.00
Årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier. Oplev når Næssi Synger, danser, bager og hygger med hele Ulla Abdullas Coco Bongo Band.
Billetter
naessi-220

 

 

 

 


Cocossa

Dato: 05.03.2017 kl. 11:00
Den frække dansemyg Elmer er en rigtig vigtigprås. Ja, faktisk praler Elmer så meget, at vennerne til sidst sparker ham ud af sværmen, og han kastes ud i et eventyr med sangsvanen Sisse og den flyvende tudse. Cocossa har skrevet en charmerende og fantasifuld fortælling om venskab, egoisme og sammenhold ? tilsat 11 nyskrevne sange, der er iørefaldende og lette at synge med på.
Musikken kommer rundt om både tango, bossanova, swingjazz og blues. Dansemyggens Odyssé er en medrivende musikfortælling, der giver børnene lyst til at digte videre på melodierne og historien efter koncerten.
Billetter
2017cocossa-220

 

 

 

 

SaltoMortale
Dato: 02.04.2017 kl. 11:00
Et utroligt kendt eventyr på en utrolig anderledes måde. Med SaltoMortales musikalske fortælling om Klods Hans skabes en verden, hvor børnene ikke blot får mulighed for at kigge ind under låget på sangens skatkiste, men også får lov at opleve de musikalske guldstykker på nærmeste hold. Eventyrets tekst anvendes i sin originale ordlyd, men i en ny form, hvor klassikere fra den nordiske sangskat og stemningsskabende instrumentale værker og kommentarer kunstfærdigt flettes ind i fortællingen og åbner for et stærkt og humoristisk møde med klassisk musik. Se, dét er et rigtigt eventyr.
Billetter

2017saltomortale-220

 

 

 

 

INFO:
Næssi-Søndagskoncerter er for alle børnefamilier, primært med børn i alderen 4-8 år.
Alle koncerter starter kl. 11, og varer ca. 45 min. Dørene åbner en halv time før.

Alle koncerter spilles i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, undtaget Nytårskoncerten der spiller i Ny Ridehus.
Begge spillesteder findes på: Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

Billetter koster pr. stk. kr. 60 for voksne og kr. 40 for børn.
OBS! Vi gør opmærksom på at Næssi optræder til Nytårskoncerten, og ikke ved de øvrige koncerter i programmet.