Hilsner og tak for en forrygende Børnekulturfestival

Posted by: on 30. maj 2016

Kære Alle Kulturaktører og deltagere i årets Børnekulturfestival

Allerførst 1000 tak for jeres deltagelse, vi håber at I alle havde nogle gode og sjove oplevelser.

Vi startede ugen med en åbning, hvor vejret viste sig fra sin lidt våde side, men det tog ingen notits af, for der var fest for børn på Lave Ridebane. Ca. 1600- til 1700 børn og voksne var mødt op til åbningen, og det er super flot!

Børnekulturkonsulenten blev rørt og overvældet af de fine ord og smukke blomster som hun modtog i anledningen af at det var hendes sidste Børnekulturfestival, Tusind tak til jer alle.

Herefter gik det slag i slag med de forskellige aktiviteter og vi når ca. 7.-7.500 deltagere i år. Det må siges at være ret mange og vi er i arbejdsgruppen meget glade for den opbakning som I giver Børnekulturfestivalen.

Lad mig også rette en stor tak til alle de bidragende kulturinstitutioner, I er jo med til at skabe den mangfoldighed af tilbud som festivalen indeholder, samtidig får vores børn et indtryk af vores kommune og de muligheder den rummer. Fra mange kunstnere møder jeg stor ros til vores børn, de kan mærke at børnene er vant til at gå til koncert eller i teateret og bidrager gerne ind i underholdningen, når de udfordres til det, det kan vi alle være stolte af.

Vejret blev igen en behagelig overraskelse, det holdt tørvejr og for det meste var det varmt og dejligt. Jeg tror at der er noget med uge 21, så det skal vi holde fast i.

Tak for al den hjælp vi har modtaget undervejs og jeg tænker på Dansk Rakkerpaks motto som børnene blev præsenteret for inden forestillingen Rickshaw gik i gang, det lyder: ”Mange mennesker, kan mange ting sammen” og det er jo lige præcis et godt billede på vores Børnekulturfestival og det kan vi være stolte af.

Jeg ønsker, håber og tror at Børnekulturfestivalen er kommet for at blive, også selv om den nuværende Børnekulturkonsulent fratræder til efteråret. Forsæt det gode samarbejde, lad fantasien og kreativiteten blomstre og giv børnene de kulturelle udfordringer som kan bidrage til det gode liv.

Rigtig god sommer til jer alle og tak for denne gang.

På vegne af Børne- og kulturgruppen

Lis Olsen
Børnekulturkonsulent Næstved Kommune

vignet online 405x250

KOMMENTER VIA FACEBOOK

Leave a Reply