Børnekulturhus
Næstved

Kontakt

Adresse

Børnekulturhus Næstved
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Telefon

20 21 15 66

Mail

Kgjes@naestved.dk

Katrine Gjesing,
børnekulturkonsulent

Børnekulturhus Næstved

Børnekulturhus Næstved henvender sig til børn fra 0 til 12 år og deres voksne. Siden 2016 har Børnekulturhuset haft til huse på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, men lå oprindeligt i Jernbanegade 12, hvor der siden 1995 har været børnekulturelle aktiviteter.

Børnekulturhus Næstved inviterer jævnligt daginstitutioner og skoleklasser til at komme og udfolde sig kreativt i børnekulturhusets to værkstedslokaler. Her deltager børnene i forløb hvor opfindsomhed, leg og fantasi er i fokus. Desuden arrangeres kurser for lærere og pædagoger om æstetiske lærerprocessor, drama, bevægelse, musik og sprog.

Børnekulturhus Næstved er også en del Åben Skole i Næstved. Se på mere om børnekulturhusets tilbud til skoleklasser på www.skoletjenesten.dk/nk

Teaterordningen, WAUW – pragtfuld scenekunst for dagtilbud og skole, giver de 2-12årige store oplevelser med professionel og spektakulær scenekunst. Langt de fleste forestillinger finder sted i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenteret, men forestillingerne for vuggestuer, dagplejer og børnehaver spiller også i udvalgte omegnskommuner.

Hvert år i uge 20 arrangeres børnekulturfestivalen, hvor musik, teater, dans og kreative workshops er på programmet for kommunens 0-12 årige.

Se børnekulturfestivalens film her:

Børnekulturhus Næstved holder åbent for børnefamilier på udvalgte søndage i forbindelse med Næssis Musikklub, på kulturnatten i oktober og til julemarkedet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

På gensyn i Børnekulturhus Næstved!

Med venlig hilsen

Katrine Gjesing, Børnekulturkonsulent

Børnekulturhus Næstved

Kreative workshops med professionelle kunstnere

Kompetenceudvikling af pædagogisk personale

Koncerter for børnehaver og børnefamilier

Scenekunstneriske oplevelser for de 2-12- årige

Børnekulturfestival hvert år i uge 20

Spørgsmål

Har du spørgsmål til børnekonsulent Katrine Gjesing vedrørende arrangementer, koncerter eller andet, så benyt venlist formularen nedenfor eller send en mail.