WAUW præsenterer: Ægget 2-3 år

20.+23.-27. september og 7.-10. oktober 2024

Om forestillingen
Ægget
En historie om begyndelser, om frø der spire og æg der knækker
Frk. Geert elsker solsikker, gule og store…som solen. Når hun kommer sine frø i jorden, kommer der solsikker op, over det hele. Men en dag, da hun skal så sine frø ligger der et æg, bare sådan lige der, – på græsset . Det er det største æg hun nogensinde har set og hun er sikker på, der er noget inde i ægget. For det føles tungt og lidt levende. Nu er det bare at vente. En historie om begyndelser, forventning og ventetid. Om frø der spire og vokser op af jorden og om æg der knækker – og overraskelsen over indholdet. Med lune, en lille sjat magi, genkendelige hverdags situationer, dukker, musik og en skuespiller, serverer vi en finurlig, skør, og berigende forestilling.

WAUW-kufferter
Der udleveres WAUW-kufferter til denne forestilling. WAUW-kufferten er udarbejdet i samarbejde mellem Næstved Makerspace og Børnekulturhus Næstved.
Både teaterforestillingen og WAUW-kufferten indgår i det fælles tema, NATUR OG FORVANDLING, på tværs af Næstveds kulturinstitutioner.
Kommunale dagplejere og institutioner skal hente deres WAUW-kufferter på områdekontorene i Rådmandshaven.
Private dagtilbud og pasningsordninger skal hente deres WAUW-kuffert på Grønnegades Kaserne Kulturcenter tre uger inden forestillingen i billetkontorets åbningstid fra kl. 10.00-15.00.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 28. juni 2024 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk