Byg og bo med nissen

Designworkshop: Byg og bo med nissen

24., 25., 26. og 27. november

Traditionen tro bor nissen på loftet eller i stalden, hvor han giver en hånd med det praktiske arbejde og passer på dyrene, når han altså ikke driller. Men hvordan indretter man et hyggeligt juleværelse til nissen? Kom og bliv klog på nisser, arkitektur og design sammen med arkitekterne Julie og Charlotte fra tegnestuen All About A.

Eleverne arbejder alene eller i makkerpar med at udforme og designe et juleværelse til nissen. Der anvendes genstande fra naturen så som små kogler, grene og pinde. Derudover arbejder eleverne med træpinde, tændstikæsker, papir og alle mulige sjove genbrugsmaterialer og gammel julepynt.

Juleværelserne kan efterfølgende udstilles på skolen eller tages med hjem.

OBS: Hver elev bedes medbringe en lille nissefigur, som kan være i en lomme. Og til de elever, der har glemt en lille nisse, har vi et par små af slagsen på lager.

Om underviserne
Arkitekterne Charlotte Carstensen og Julie Dufour, fra All About A, er dagens værkstedsførere og komme med gode byggetips og tricks undervejs.

Tilmelding:
24. november kl. 9.00-12.00
25. november kl. 9.00-12.00
26. november kl. 9.00-12.00
27. november kl. 9.00-12.00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk