byvandring

Bykiggeri – en byvandring om arkitektur

7., 8., 14., og 15. september

Eleverne inviteres med på en byvandring hvor de sammen med Line Langfeldt Jensen fra Billedskolen skal undersøge byens arkitektur både oppe, nede og midt imellem. Der skal spejdes efter linjer, zoomes helt ind på detaljer og dykkes ned i hemmelige lommer. Undervejs skal eleverne lave små kreative øvelser og lege, der skærper sanserne og blikket for byens særlige rum og flader. Byvandringen starter og slutter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter foran glasbygningen ved Ny Ridehus.

Om Underviseren
Line Langfeldt Jensen arbejder til dagligt på Billedskolen på Rønnebæksholm

Tilmelding:
Den 7. september kl. 10.00 – 12.00
Den 8. september kl. 10.00 – 12.00
Den 14. september kl. 10.00 – 12.00
Den 15. september kl. 10.00 – 12.00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk