06_Pressefoto_72dpi_Statuerne-Taler_Kunst-ud-til-Folket

Danmarks statuer taler

2. oktober

Har I lyst til at snakke med skulpturen “Violinpigen”, så kom og vær med når Søren Mølstrøm fra “Kunst ud til folket” kommer forbi Næstved med projektet “Danmarks Statuer Taler.”

Søren Mølstrøm rejser rundt i hele Danmark og vækker liv i lokale skulpturer til glæde og inspiration for både børnehavebørn og skolebørn.

Med sig har Søren en ”maskine” som sluttes til skulpturen. Nu er det muligt for Søren og børnene at tale med skulpturen og herfra udspringer der som oftest en opgave eller et problem, som skal løses i fællesskab. Det er altså en inddragende og fantasifuld tilgang til kunstformidling.

Projektet vil vise børnene, at de har kunst i deres eget nærområde, samt inspirere dem til en mere åben og fri tilgang til kunsten. 

Bemærk at der senere samme dag er to offentlige visninger i forbindelse med Kulturnatten i Næstved.

Om Underviserne
Kunst ud til Folket er en kunstnergruppe, der skaber sjov og folkelig kunstformidling. Formålet er at hive kunsten ned på jorden, så alle kan være med.

Gruppen består af en række dygtige musikere, skuespillere og fortællere der rykker ud til alt fra folkeskoler til plejehjem for at give børn, unge, voksne og ældre en alternativ vinkel på kunst.

Det er performeren og musikeren Søren Mølstrøm, som står i spidsen for gruppen.

Tilmelding:
2. oktober kl. 8.45 – 9.15

2. oktober kl. 9.30 – 10.00

2. oktober kl. 10.30 – 11.00

2. oktober kl. 11.15 – 11.45

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tidspunkt: Kl. 8.45, 9.30, 10.30 og 11.15
  • Tilmeldingsstart: 27. maj, 2020
  • Tilmeldingsfrist: 25. september, 2020
  • Varighed: 30 min.
  • Pladser: 80
  • Målgruppe: 4 år-6 år og 0.-5. kl.
  • Underviser: Kunst ud til folket v. Søren Mølstrøm
  • Sted: Skulpturen Violinpigen, Sct. Peders Kirkeplads 9, 4700 Næstved