Dans 2

Dans i SFO´en

25., 26. og 27. august

Få besøg i jeres SFO af en professional danser. Workshoppen kan afvikles både indendørs og udendørs.

Eleverne skaber koreografiske forløb sammen, hvor de lærer at samarbejde, at indgå i fællesskaber og at anerkende hinanden og hinandens ideer. Det er er vigtige redskaber, der kan bruges både i skolen og i fritiden. Workshoppen starter med opvarmning og bevægelsesopgaver.
Derefter starter arbejdet med at skabe egne dansebevægelser, som vi viser for hinanden.

OBS: Der skal deltage mindst én pædagog i workshoppen.

Danseren ankommer kl. 13.30. SFO´en stiller en gymnastiksal eller et bevægelsesrum til rådighed. Hvis workshoppen afholdes udendørs, skal det være muligt at skærme området af, så de børn der undervises, ikke forstyrres af andre børn i SFO´en. Området der danses på – udendørs eller indendørs – skal være mindst 12 x 12 meter.

Om underviseren
Lars Bjørn har en baggrund som professionel danser og er uddannet Danseformidler fra Statens Scenekunst Skole og uddannelse i New York. Han har stor undervisningserfaring med unge og voksne og arbejder til dagligt i Åben Dans i Roskilde.

Tilmelding:
25. august kl. 14:00 – 16:00
26. august kl. 14:00 – 16:00
27. august kl. 14:00 – 16:00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk