WAUW præsenterer:
Glimmer på! – 0.-2. klasse

25.-29. september 2023

Om forestillingen
Teaterkoncert for børn og deres voksne
Med original musik, sang, dans, lyd og lys i en smuk scenografisk ramme tager det lille funky orkester publikum med på en forfriskende, boblende, finurlig og sjov musikalsk rejse hvor de sammen med publikum kaster glimmer på dagen.
Fællesskab, bevægelse og glæde!
Publikumsopbygningen er skiftet ud med et dansegulv, for her tager publikum aktivt del i sangenes individuelle fortællinger med krop, udtryk, fagter og følelser.

Praktiske oplysninger
For jer der ønsker forestillingen på egen skole: Vær opmærksom på at I skal stille et mørklagt lokale til rådighed. Forestillingen er 6 m. bred og 5 m. dyb, og er 2,5 m. høj. Dertil skal der være plads til publikum. Lokalet skal være ledigt til opstilling fra 2 timer før forestillingsstart, til 1½ time efter forestillingen er slut til nedtagning og udbæring. Forestillingen opleves stående eller siddende på gulvet, hvorfor der ikke skal opstilles siddepladser.

Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 1. september 2023 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk


Udklipglimmerpaa