Grafikgalleriet 1

Grafisk Trykkekunst

5., 6. og 7. oktober

Kom til Holmegaard Værk og besøg Grafisk Værksted i deres nye lokaler. Besøget starter med en rundvisning hos Grafisk Værksted, hvor eleverne kan mærke stemningen, duften at trykfarve og de store trykpresser. Der introduceres til to trykketeknikker: Monotypi og koldnålsradering. Herefter arbejder eleverne rundt omkring i værkstedet med hver deres plade og redskaber. Motivet tegnes op og pladen bearbejdes under professionel vejledning af en såkaldt animateur.

Sideløbende kan eleverne give sig i kast med ekstra aktiviteter som f.eks. detektivopgaver, puslespil og en grafikfilm. Eleverne får hver et tryk af deres arbejde, hvorefter der trykkes et stort tryk til klassen ét, repræsenterende alles arbejder samlet.

Om underviseren
Grafisk Værksted er et værksted for professionelle og seriøst arbejdende kunstnere fra ind- og udland, som ønsker at arbejde med de originale kunstgrafiske teknikker.

Tilmelding:
5. oktober kl. 9.00 – 13.30
6. oktober kl. 9.00 – 13.30
7. oktober kl. 9.00 – 13.30

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk