OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WAUW præsenterer:
(h)OP
2½-5 år

7.-16. marts

Om forestillingen
Amelia har bøger fyldt med tegninger og billeder af fugle og flyvemaskiner. Hun drømmer nemlig om en dag at kunne flyve højt op, svæve rundt og se ned på jorden. I bøgerne finder hun Leonardo da Vincis femhundrede år gamle flyvefantasier. Endelig er der én, der forstår hende. En forestilling fuld af musik, flyvefantasi og en smule røg. Fortalt kun med få ord.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

WAUW-kuffert
Med udgangspunkt i forestillingen, samt læreplanstemaerne natur, udeliv og science og kultur, æstetik og fællesskab, udarbejdes WAUW-kufferter til de tilmeldte kommunale dagtilbud. WAUW-kufferterne køres ud til områdekontorerne i starten af februar.
Private dagtilbud tilbydes at få den pædagogiske vejledning tilsendt pr. mail.

COVID-19
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til Corona ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 28. januar 2022 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk