Jul i Grønnegade - sprællefigurer

Jul i Grønnegade Familieworkshop: Lav din egen sprællefigur

6. december

Kom og vær med til “Jul i Grønnegade” hvor Børnekulturhuset er rykket over i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter med en gratis juleworkshop for hele familien.

Her kan I lave en flot og julet sprællefigur sammen med billedkunstner Britta Johanson. Sammen tegner I vinterskovens dyr og laver sprællefigurer af dem.

Dyrene får bl.a. nissehuer og norske trøjer på. Jeres egne personlige sprællefigur er lige til at tage med hjem og pynte op med eller måske give væk i julegave. Læs mere om Jul i Grønnegade på www.gkkultur.dk

6. december kl. 10:00 – 16:00


Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tidspunkt: Kl. 10:00 - 16:00
  • Målgruppe: For alle aldre
  • Underviser: Britta Johanson
  • Sted: Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Musikstalden