Nisser til at hænge

Jul i Grønnegade

Sprællefigurer i Musikstalden

Kom og vær med til “Jul i Grønnegade” d. 6. december hvor Børnekulturhuset er rykket over i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter med en hyggelig og kreativ juleworkshop for hele familien. Workshoppen afholdes fire gange i løbet af dagen for ni deltagere pr. gang – tilmelding nødvendig. Pris: 20 kr. pr. deltager.

Ved workshoppen kan I lave en flot og julet sprællefigur sammen med billedkunstner Britta Johanson. Sammen tegner I vinterskovens dyr og laver sprællefigurer af dem. Dyrene får bl.a. nissehuer og norske trøjer på. Jeres egne personlige sprællefigur er lige til at tage med hjem og pynte op med eller måske give væk i julegave.

Aller retningslinjer vedr. Corona overholdes naturligvis ved arrangementet.

Læs mere om tider og tilmelding her: https://gkkultur.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/91715

Byg et nissehus med Dansk Hulebyg

Til ”Jul i Grønnegade” d. 6. december kan I møde Dansk Hulebyg kendt fra DR Ramasjangs tv-serie af samme navn. Sammen med Dansk Hulebyg skal I bygge hyggelige nissehuse udendørs på den lille P-plads på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Workshoppen afholdes fire gange i løbet af dagen for ni deltagere pr. gang – tilmelding nødvendig. Pris: 20 kr. pr. deltager.

Dansk Hulebyg bygger og designer huler sammen med børn og voksne over hele Danmark og nu kommer de til Næstved. Dansk Hulebyg har taget byggematerialer, værktøj og gode ideer med til jer, så I sammen kan få bygget de flotteste nissehuse. Efterfølgende bliver nissehusene stående på kulturcenteret indtil jul, til glæde for de mange besøgende og ikke mindst de nisser, vi selvfølgelig regner med, vil flytte ind i løbet af december. Ved workshoppens afslutning får I jeres eget mini-bygge-sæt med hjem som gave fra Dansk Hulebyg. Så kan I fortsætte det flotte byggearbejde derhjemme.

Aller retningslinjer vedr. Corona overholdes naturligvis ved arrangementet.

Læs mere om tider og tilmelding her: https://gkkultur.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/91723

Se hele programmet for Jul i Grønnegade her: https://www.gkkultur.dk/nyheder/2020.9592/jul-i-groennegade-2020.12379