Kaninens Fødselsdag 1

Koncert: Kaninens fødselsdag

17. september

Kom og vær med til Kaninens fødselsdag! Sammen skal vi dække op til en sjov og festlig og fødselsdagsfest med musik, leg, sansning og balloner.

Vi ruller vores “fødselsdagsborde” ud på vores store runde græsgulvtæppe, og så skal alle børn være med til at finde gaver til kaninen i vores sansekufferter. Nogle gaver kan rasle, andre er små gulerødder eller lagkagestykker.

Undervejs skal vi spille med gaverne, og bagefter skal børnene putte gaverne ned i de store puttegavekasser, som står på bordene.

Bagefter er det tid til at hoppe og danse: Alle får et kanin-dansebælte på, som laver sjove raslelyde, og det hele ender ud i en sand regn af balloner og sæbebobler fra vores to sæbeboblemaskiner.

Kaninens Fødselsdag er en aktiv og inddragende musikfest for alle, som elsker at synge, og lege, og der er både danse- og grinegaranti!

Om Underviserne
Æsken er en børnemusikgruppe, der spiller inddragende koncerter og laver musikteater og kreative workshops.

Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Award i kategorien Børnejazz. Inde i Æsken bor de to musikere, tumultører og blufmagere Lasse og Sidsel Bech Kiilerich.

Vedrørende COVID-19
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19 ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Ønsker I på et senere tidspunkt at tilmelde flere børn til samme arrangement, skal I oprette en ny tilmelding. Skulle I fortryde en tilmelding, skal I selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Har I spørgsmål kan børnekulturkonsulent Katrine Gjesing kontaktes på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

Tilmelding:
17. september kl. 9:00 – 9:35

17. september kl. 10:15 – 10:50

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tidspunkt: Kl. 9.00 - 9.35 og 10.15 - 10.50
  • Tilmeldingsstart: 3. august, 2020
  • Tilmeldingsfrist: 4. september, 2020
  • Varighed: 35 min.
  • Pladser: 40
  • Målgruppe: 0-3 år
  • Undervisere: Æsken
  • Sted: Gl. Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter