WAUW præsenterer: Krop Amok – 8.-10. kl.

22.-23. august 2022

Om forestillingen
KROP AMOK handler om alt det der sker i teenageårene. Hvad sker der når kroppen eksploderer i et væld af nye tanker, følelser og spørgsmål? OM at være usikker og forvirret OM det drengene ikke ved om pigerne, og det pigerne ikke spør drengene om OM at føle sig forkert og ensom også sammen med andre OM alt det spændende og forunderlige der sker, når kroppen buler ud KROP AMOK handler om at overleve skiftet fra barn til voksen. Unge bliver bombarderet af medierne med billeder af den ideelle krop, det ideelle job, den ideelle kæreste, det ideelle liv. Hvis du er en kendt og succesfuld skuespiller, popidol eller sportsstjerne, så er du helt sikkert smuk veltrænet og lykkelig…?

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

COVID-19
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til Corona ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Tilmelding
Tilmeldingsfrist: 2. juli 2022 kl. 23.00
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 2. juli 2022 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 8 dage før den dag I skal se forestillingen.. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk