Arkitekturworkshop - kulturnatten

Kulturnatten: Arkitekturworkshop

2. oktober

Børnefamilierne i Næstved Kommune inviteres i anledning af Kulturnatten til at udforske arkitekturens univers, når de i fællesskab designer og bygger deres bud på huler eller huse i mini-tæer. De deltagende familier får deres mini-træ med hjem.

Arkitekterne Charlotte Carstensen og Julie Dufour, fra All About A, er dagens værkstedsførere og kommer med gode byggetips og tricks undervejs.

Den 2. oktober kl. 16:00 – 20.00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tidspunkt: Kl. 16.00 - 20.00
  • Målgruppe: 3 år og op
  • Undervisere: Charlotte Carstensen og Julie Dufour
  • Sted: Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Børnekulturhuset