Dansk Hulebyg

Kulturnatten: Dansk Hulebyg

2. oktober

I den udendørs workshop om hulebyggeri på Høje Plads arbejder vi med konstruktion og beklædning af tipi formede huler. Vi gi’r den gas med tagrør, brædder og muddermaling. Og bruger fukssvans, tommestok, pensler og sisal reb. Vi laver knob og binder knuder, fletter og væver.

Alt sammen med Næstveds børnefamilier – børn fra 2 år og op.

Dansk Hulebyg bygger huler i træer, på vandet, i moser, i krat og i haver sammen med børn.
Med sig til Næstved har de seks hulemestre; Allan, Daniel, Troels, Barlebo, Isa og Ingeborg, som er dygtige talentfulde håndværkere, som er særligt uddannede til at arbejde med børn.

Den 2. oktober kl. 16:00 – 20:00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tidspunkt: Kl. 16:00 - 20:00
  • Målgruppe: 2 år og op
  • Underviser: Dansk Hulebyg
  • Sted: Grønnegades Karserne Kulturcenter, Høje Plads