Grøntsager på et bord

Kunst på bordet I SFO´en

9., 10. og 16. november

Billedskolen kommer hjem til jer i SFO’en og ruller kunstprojektet kunst på bordet ud. I workshoppen arbejder vi med komposition, fantasi, farver og fortælling, når vi omdanner helt almindelige madvarer til skøre og fabelagtige tableauer, som vi tager billeder af.

Billederne kan efterfølgende printes og blive til den fineste udstilling. Vi forventer, at der deltager mindst én pædagog sammen med børnene.

Tilmelding:
9. november kl. 14.00 – 15.30
10. november kl. 14.00 – 15.30
16. november kl. 14.00 – 15.30

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk