WAUW præsenterer:
Lyt til tiden – 3-6 år

26.- oktober - 10. november 2023

Om forestillingen
Hvordan lyder tiden? Hvad er den lavet af? Og kan man høre forskel på fortiden, fremtiden og evigheden?

Med fortællekoncerten ”Lyt til tiden” undersøger Marie Priem, Karen Duelund Guastavino og Louise Schrøder disse spørgsmål og giver børnene konkrete, sansemættede oplevelser af det abstrakte begreb ”tid”.

Tag med på en tidsrejse, der er gennemstrømmet af den klassiske musiks mesterværker. Blandt andet ”Skæbnesymfonien” af Beethoven, ”Forår” fra De fire årstider af Vivaldi, “Clair de lune” af  Debussy og “Tågen letter” af Carl Nielsen.

Fortællekoncerten er en levende collage af fortælling og musik, og handlingen udspringer af børnebogen ”Skrædderkaninerne og Bingobjørnen rejser i tiden.”

Varm op til forestillingen ”Lyt til tiden” med Næstved Bibliotek
Der vil være mulighed for forudgående workshop med tema om TID udbudt af Næstved Bibliotek i uge 40 og 41. Hold øje med særskilt invitation fra Næstved Bibliotek

WAUW-kufferter
Der tilbydes ikke WAUW-kufferter til denne forestilling.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 1. september 2023 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk


UdklipLyttiltiden