WAUW præsenterer:
Popcorn 4-6 år

24.-26. februar, 3.-6. marts 2025

Om forestillingen
Popcorn
En hoppende, poppende teaterforestilling om at være helt sin egen – både alene og i fællesskaber

POPCORN er en forestilling om at høre til i en gruppe og samtidig være helt sin egen. Prøv lige at tænk på, at en hel bunke ens-udseende stenhårde majskerner kan springe i luften med et POP og blive til små, bløde, hvide, bolde, der endda kan spises!? Det er nærmest magi – og som om det ikke var imponerende nok, så er der ingen popcorn, der er ens, når de først har foldet sig ud. De ligner måske hinanden, men er faktisk helt enestående. Det er ligesom med os mennesker: Ingen er ens – og alligevel passer vi sammen. Og alle har vi, vores helt egen kerne og potentiale til at poppe og opdage hvor enestående vi er.

POPCORN er en sprudlende, velspillet og gennemført forestilling, der gennem et børneforståeligt tankesæt kredser om ens egen væren i verden. Her skal der være plads til både Myren Mogens, en sur gammel mand der savner sin hund og sandelig også til et lille, hoppende, energisk popcorn, der glæder sig til at starte i skole.

WAUW-kufferter
Der udleveres ikke WAUW-kufferter til denne forestilling.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 15. november 2024 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk 

 

Foto: Jacob Halskov