WAUW præsenterer:
Regnbuebillen – 2-3 år

2.-12. oktober 2023

Om forestillingen
Dukketeater, animation og farverig magi for de 2 – 3 årige og deres voksne
Billen Billy er ikke som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, og han glemmer at svare når der er navneopråb… For verden er så forunderlig og spændende.

En regnbue viser sig på himlen, og Billys familie er for længst marcheret væk fra stedet hvor Billy stoppede op, da den fortoner sig i horisonten. Således begynder en sanselig rejse med farverne som kompas i et eventyrligt univers med syngende snegle og mælkebøtter med bøtte-kløe.

Vi følger billens rejse i begejstring for farver. I mødet med den farverige verden får den selv kulør og bliver til en regnbuebille.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

WAUW-kufferter
Med udgangspunkt i forestillingens temaer, samt læreplanstemaerne i den styrkede pædagogiske læreplan, udarbejdes WAUW-kufferter til de tilmeldte dagtilbud. WAUW-kufferterne køres ud til områdekontorerne ca. 6 uger før første forestilling. Private dagtilbud og pasningsordninger er selv ansvarlige for at afhente deres WAUW-kufferter på børnekulturkonsulentens kontor på Grønnegade 10 – indgang via billetsalget i tidsrummet 10.00-15.00. 

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 1. september 2023 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk