WAUW præsenterer: Rejsen til mormor 0.-1. klasse

16.-18. september 2024

Om forestillingen
Rejsen til mormor
Laila har kun set sin mormor på et lille fotografi. Hun bor nemlig langt, langt væk i et helt andet land. Men nu skal hun besøge hende for første gang. Laila begiver sig afsted sammen med sin far.
Rejsen foregår på den langsomme og besværlige måde: Bus, tog, skib – og luftballon! For far og datter vil nemlig se det hele!
Rejsen ender i Iran. Dér møder de et spøgelse! Men nej, det var slet ikke et spøgelse, men Lailas mormor i sit gå på-gaden-tøj. Inde under findes den sjoveste mormor, Laila kan ønske sig.

Batidas tre skuespillere tager det unge publikum med på en fantastisk rejse til lands, til vands og i luften – og også på en vidunderlig rejse gennem alverdens musik.

Praktiske oplysninger
Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 30 august 2024 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

Workshop på Næstved Bibliotek efter forestillingen
Bemærk at Næstved Bibliotek afholder workshops med udgangspunkt i forestillingen i uge 39 og 40. Tilmeldte klasser til ”Rejsen til mormor” vil modtage særskilt invitation fra Næstved Bibliotek.

 

Foto: Ditte Valente