WAUW præsenterer: Spiren 4-6 år

30.-31. oktober og 1.-7.november 2024

Om forestillingen
Spiren
To børn sætter frø og spirer et venskab… Planternes magiske verden kommer helt tæt på i denne dukke- og musikforestilling om vækster, venskab og børnepower med original musik, humor og poesi til små grønne fingre. Puk er lige flyttet ind, da hun opdager en pige, der lister rundt og tegner blomster på husmurene. Da den pertentlige pedel griber ind, er den mystiske pige som sunket i jorden. Snart viser det sig at de bor lige overfor hinanden, en fælles grøn mission vokser og binder dem sammen i et venskab med et vokseværk, der viser sig at være langt stærkere og mere vidtrækkende end de først aner…

WAUW-kufferter
Der udleveres WAUW-kufferter til denne forestilling. WAUW-kufferten er udarbejdet i samarbejde mellem Næstved Makerspace og Børnekulturhus Næstved.
Både teaterforestillingen og WAUW-kufferten indgår i det fælles tema, NATUR OG FORVANDLING, på tværs af Næstveds kulturinstitutioner.
Kommunale dagplejere og institutioner skal hente deres WAUW-kufferter på områdekontorene i Rådmandshaven.
Private dagtilbud og pasningsordninger skal hente deres WAUW-kuffert på Grønnegades Kaserne Kulturcenter tre uger inden forestillingen i billetkontorets åbningstid fra kl. 10.00-15.00.

Praktiske oplysninger

Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

Tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 28. juni 2024 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

 

Foto: Tomas Bertelsen