den_grimme_aelling_web-01-01-crop-u1407

WAUW præsenterer:
Den grimme ælling
For 0.-1. kl.

Om forestillingen
H. C. Andersens fortælling om den grimme ælling der starter sit liv som forhadt og udstødt mobbe-offer i andegården. Klodset, klumset og helt forkert må den på egen hånd flakke om på må og få i et forgæves forsøg på at finde sin plads blandt de mange dyr, den møder på sin vej gennem den iskolde vinter. Den grimme ælling er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af det klassiske eventyr om at være anderledes og at finde troen på sig selv. I et fantasifuldt og poetisk univers skabt af lyde og musik fortælles historien uden ord men med spændstighed, timing og komik, der inviterer publikum til at digte med. Efter forestillingen får børn og voksne en lille bog med historien og billeder fra den med hjem.

Forbered eleverne inden forestillingen
Næstved Bibliotekerne afholder workshops
med udgangspunkt i H. C. Andersen og ”Den grimme ælling” i ugerne op tilteaterforestillingerne. Har I ikke mulighed for at deltage i bibliotekets workshops, anbefales det, at eleverne har fået læst ”Den grimme ælling” højt inden I kommer, da forestillingen er ordløs og dermed stiller krav til elevernes evne til at digte med.

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Om tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Fakturaen kan betales op til 90 dage efter, I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk

  • Tilmeldingsstart: 15. juni, 2020
  • Tilmeldingsfrist: 1. september, 2020
  • Spilledato: 27. og 28. januar 2021
  • Tidspunkt: Kl. 9.00 & 10.30
  • Varighed: 45 minutter
  • Målgruppe: 0.-1. kl.
  • Kunstner: Ishøj Teater
  • Pris: 25 kr. pr. barn
  • Sted: Gl. Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstsved