DSFBH-familien

WAUW præsenterer:
Den sommer far blev homo
For 6.-7. kl.

Om forestillingen
Den sommer far blev homo er en humoristisk, pinlig ungdomsforestilling om at komme i puberteten, gøre op med ens fordomme og finde sin identitet. At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten går i gang, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie nordpå, efter at mor skred med den lidt for personlige pilatestræner, kan det hele føles uoverskueligt udfordrende. Forestillingen er en dramatisering af den norske ungdomsbog ”Den sommeren pappa ble homo” af Endre Lund Eriksen – dramatiseret af Julie Maj Jakobsen. Til forestillingen findes tilhørende undervisningsmateriale.

Undervisningsmateriale:
Link

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Om tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Fakturaen kan betales op til 90 dage efter, I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk