Credit: Badi Berber

WAUW præsenterer:
JUMP – Raw Edition
For 2.-3. kl.

Om forestillingen
Glæd jer til danseforestillingen “JUMP – RAW EDITION” med efterfølgende workshop. Det er de færreste, der ikke trækker på smilebåndet og får en barnlig sitren i kroppen, når Uppercut Danseteater hopper, danser og falder på deres ”AirFloor”. Den kan klare vægten af tre granvoksne mænd, og tilmed få det til at se legende let ud. Næsten. For noget er dømt til at gå galt, når danserne giver sig i kast med kongens efterfølger og jorden er giftig. Danserne hopper både over, under og ind i hinanden. 

Varighed: Ca. 35 minutter.

Om workshoppen
Efter en kort pause deles publikum i to grupper, og eleverne deltager i en workshop ledet af danserne fra forestillingen. Workshoppen vil inspirere børnene til at turde slippe jordforbindelsen for en stund og være i springets uanede og uendelige muligheder. Eleverne bliver introduceret til danse- og hoppeteknikker, som de efterfølgende kan bygge videre på … på skolens Airfloor eller hjemme på trampolinen.

Varighed: Ca. 30 minutter

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Om tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Fakturaen kan betales op til 90 dage efter, I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk