Aapo Repo

WAUW præsenterer:
Luk op…
1-3 år

26.-28. januar og 16.-18. februar og 19.-22. april

Om forestillingen
På gulvet ligger bjerge af kufferter – blå og røde, en med prikker, store og små. Alle kufferter gemmer på hemmeligheder og eventyr og venter kun på at blive åbnet. Børnene sidder helt tæt på scenen – så tæt, at de kan kigge ned i hver kuffert. I et trygt og roligt tempo skabes en lille oase fuld af historier. Sommetider følger der et rim eller en sang med, andre gange inviteres publikum til at åbne en kuffert eller bruge dets indhold. En fin og nænsom oplevelse for de små.
foto: Aapo Repo

Praktiske oplysninger
Forestillingen inkl. publikum fylder 5 x 5 meter. Lokalet, som forestillingen skal spille i, skal være uden gennemgang og med størst mulig ro. Lokalet skal være ryddet inden teatrets ankomst. Mørklægning er ikke nødvendig. Skuespilleren ankommer ca. 1 time før første forestilling og har brug for at blive taget godt imod og anvist spillelokalet. Kaffe/the og et rum til omklædning vil skuespilleren også sætte pris på. Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

COVID-19
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Tilmelding
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 10. december 2021 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk