Næssi finder hjem

WAUW præsenterer:
Næssi finder hjem
– i jeres egen institution

6.-9. april og 4.-7. maj 2021

Få besøg i jeres egen institution af teaterforestillingen ”Næssi finder hjem” som spiller i en Corona-venlig udgave for de 2-6-årige.

Om forestillingen
Næssi er vagtdrage hos en sur konge i landet Eventyrien, men Næssi dur ikke til jobbet. Den grønne drage flyver væk fra slottet i håb om at finde et sted, hvor han kan slå sig ned og føle sig hjemme. Da Næssi under sin flyvetur får øje på omridset af Næstved By, kan han genkende sin egen skygge og får lyst til at lande. Mon Næssi finder hjem? En forestilling om at være modig, høre hjemme og værdien af gode venskaber.

Sådan bestiller I
Når I booker forestillingen, får I besøg af Teatret Aspendos, der spiller ”Næssi finder hjem” hos jer to gange samme dag. Ved tilmelding skal I opgive hvor mange børn, der ser forestillingen kl. 9.00 og hvor mange, der ser forestillingen kl. 10.15. Voksne tilmeldes ikke. Det er ikke muligt kun at booke forestillingen én gang pr. dag.

Vedrørende Corona
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til Corona ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor forestillingen skal finde sted. Billetterne refunderes ved aflysning.

Praktiske krav til institutionen
For at kunne tage imod forestillingen skal I sikre jer, at det lokale som forestillingen skal spille i, lever op til nedenstående krav:

Loftshøjde: 2.20 meter

Bredde: 4 meter

Dybde: 3 meter + 2 meters Corona-afstand mellem skuespillere og første srække. Herudover kommer plads til publikum.

Strøm: Teatret har brug for adgang til 230V/ 10 A (alm. stikkontakt)

Mørklægning: Rummet må meget gerne kunne mørklægges

De to skuespillere ankommer kl. 7.00 om morgenen og begynder opstillingen. De pakker sammen og kører igen ca. kl. 12.15.

I må ikke fotografere eller filme under forestillingen.

Før forestillingen
For at forberede børnene på teaterforestillingen kan I lytte til sangen ”Hvor Næssi bor” på Næssis APP. Her kan I også se den flotte musikvideo til sangen.

I kan også besøg Næssis postkasse, som står lige ved siden af Sjølundstårnet i Næstved og komme tegninger til Næssi i postkassen. Hvis det er svært for at jer at komme på tur til Sjølundbakken, kan I sende tegningerne til Børnekulturhuset, Grønnegade 10, 4700 Næstved. Så skal der nok bliver sørget for at tegningerne når frem til Næssi, så han kan hænge dem alle sammen op i sin hule under Sjølundstårnet.

WAUW-kufferter
Efter hver forestilling deler skuespillerne WAUW-kufferter ud, som er udviklet og pakket af Børnekulturhuset. Hver kuffert indeholder en pædagogisk vejledning med udgangspunkt i forestillingen ”Næssi finder hjem,” materialer til to forskellige kreative og legende aktiviteter og en Næssi bamse.

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Om tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde. Voksne tilmeldes ikke. Fakturaen kan betales op til 90 dage efter, I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk