Næssi finder hjem

WAUW præsenterer:
Næssi finder hjem
2-6 år

7.-8. april & 19.-27. april

Om forestillingen
Næssi er vagtdrage hos en sur konge i landet Eventyrien, men Næssi dur ikke til jobbet. Den grønne drage flyver væk i håbet om at finde et sted, hvor han kan slå sig ned og føle sig hjemme. Da Næssi under sin flyvetur får øje på omridset af Næstved by, kan han genkende sig selv og får lyst til at lande. Mon Næssi finder hjem? En forestilling om at være modig, høre hjemme og værdien af gode venskaber.

WAUW – kuffert
Med udgangspunkt i forestillingen, samt læreplanstemaet kultur, æstetik og fællesskab, udarbejdes WAUW-kufferter til de tilmeldte kommunale dagtilbud. WAUW-kufferterne køres ud til områdekontorerne i slutningen af februar. Private dagtilbud tilbydes at få den pædagogiske vejledning tilsendt pr. mail.

Praktiske oplysninger
Vær opmærksom på at forestillingen spiller enten én eller to gange i jeres institution, afhængigt af hvilken dato I  vælger. 
For at tage imod forestillingen skal institutionen have et rum, der måler 2,20 m i højden, 4 m i bredden og 3 meter i dybden. Hertil kommer plads til publikum. Rummet må meget gerne kunne mørklægges. Forestillingen kræver desuden adgang til 230 V – almindelig stikkontakt. Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under forestillingen.

COVID-19
Børnekulturhuset forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail. Billetterne refunderes ved aflysning.

Tilmelding
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til d. 10. december 2021 selv annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Faktura fremsendes 90 dage efter I har foretaget en tilmelding. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk