_MG_6811

Workshop på Rønnebæksholm

5., 6. og 8. oktober

Kom og vær med til workshoppen ”Du er lige her…” Sammen går vi på opdagelse i Rønnebæksholms spændende udstilling: YOU ARE RIGHT HERE RIGHT NOW, som kunstneren Mikkel Carl står bag.

Mikkel Carl udstiller både sine egne og andre kunstneres værker. Han har fx inviteret den japanskfødte kunstner Yoko Ono og danske Jeppe Hein. Vi undersøger udstillingen i fællesskab. Bagefter går vi i kunstværkstedet, hvor vi arbejder med vores egne fortolkninger af kunsten.

Det bliver en dag med fælles kreative øvelser, små lege og vores eget kunstprojekt. Elevernes kunstværker følger selvfølgelig med hjem til skolen, hvor de kan udstilles efterfølgende. Husk praktisk tøj, der kan tåle lidt af hvert.

Tilmelding:
5. oktober kl. 8.30 – 10.30
5. oktober kl. 11.00 – 13.00

6. oktober kl. 8.30 – 10.30

6. oktober kl. 11.00 – 13.00

8. oktober kl. 8.30 – 10.30
8. oktober kl. 11.00 – 13.00

Vedrørende CORONA-virus
Børnekulturkonsulenten forbeholder sig retten til at aflyse eller ændre arrangementet, hvis myndighedernes retningslinjer og lovgivning i forhold til CORONA-virus ikke kan efterleves på det tidspunkt, hvor arrangementet skal finde sted. Ved aflysning eller ændring af arrangementet får tilmeldte besked pr. mail.

Vedrørende tilmelding
Når I opretter en tilmelding, skal I starte med at angive antallet af børn, I ønsker at tilmelde.
Voksne tilmeldes ikke. Skulle I fortryde en tilmelding, kan I frem til tilmeldingsfristen annullere tilmeldingen ved at følge linket i den bekræftende mail. Herefter er tilmeldingen bindende. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte børnekulturkonsulent Katrine Gjesing på tlf. 2021 1566 eller på kgjes@naestved.dk