Børnekulturhus
Næstved

Kontakt

Adresse

Børnekulturhus Næstved
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

Telefon

20 21 15 66

Mail

Kgjes@naestved.dk

Katrine Gjesing
Børnekulturkonsulent

Børnekulturhus Næstved

Børnekulturhuset henvender sig til børn i Næstved kommune fra 0 til 12 år og deres voksne. Siden 2016 har Børnekulturhuset haft til huse på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, men lå oprindeligt i Jernbanegade 12, hvor der siden 1995 har været børnekulturelle aktiviteter.

Børnekulturhuset inviterer jævnligt daginstitutioner og skoleklasser til at komme og udfolde sig kreativt i børnekulturhusets to værkstedslokaler. Her deltager børnene i forløb hvor opfindsomhed, leg og fantasi er i fokus. Desuden arrangeres kurser for pædagoger om æstetiske lærerprocessor, drama, bevægelse, musik og sprog.

Børnekulturhuset er også en del af Åben Skole i Næstved. Se på mere om Børnekulturhusets tilbud til skoleklasser på www.skoletjenesten.dk/nk

Teaterordningen, WAUW – pragtfuld scenekunst for dagtilbud og skole, giver de 2-12årige store oplevelser med professionel og spektakulær scenekunst. Langt de fleste forestillinger finder sted i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenteret, men forestillingerne for vuggestuer, dagplejer og børnehaver spiller også udenfor Næstved bymidte.

Børnekulturhus Næstved holder åbent for børnefamilier på udvalgte søndage i forbindelse med Næssis Musikklub, på kulturnatten i oktober og til julemarkedet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Hvert år i uge 20 arrangeres børnekulturfestivalen for dagplejere, vuggestuer, børnehaver og skoleklasser. Her er der musik, teater, dans og kreative workshops på programmet for kommunens 0-12 årige. I 2017 lavede fem børn fra 5. klasse på Holmegaardskolen afd. Fensmark denne film om børnekulturfestivalen.

På gensyn i Børnekulturhus Næstved!

Med venlig hilsen

Katrine Gjesing, Børnekulturkonsulent

Afspil video

Børnekulturhus Næstved

Kreative workshops

Scenekunstneriske oplevelser

Børnekulturfestival

Kompetenceudvikling

Koncerter for børn

en del af åben skole

Spørgsmål

Har du spørgsmål til børnekonsulent Katrine Gjesing vedrørende arrangementer, koncerter eller andet, så benyt venlist formularen nedenfor eller send en mail.