Rabat og medlemsfordele

Næssis Musikklub er for alle børn i Næstved Kommune, som er mellem 4 og 9 år. Medlemskortet giver barnet følgende fordele:

  • Gratis adgang til alle fire familiekoncerter i sæsonen 2018/19.
  • Gratis adgang til Næssis Nytårskoncert 2019.
  • 20 % rabat på Næssi merchandise.
  • Ved besøg på Rønnebæksholm kan barnet invitere en voksen med og får desuden en juice eller en saft i caféen.
  • Ved besøg i keramiker Heidi Fourniers mal-selv-værksted får barnet 15% i rabat. Heidi Fournier har åbent i sit kreative værksted den første og sidste weekend i hver måned fra 11.00 – 16.00. Dog ikke i juni, juli og august. Adressen er Vridsløsevej 27, 4700 Næstved.

Næssis Musikklub

Som medlem af Næssis Musikklub får barnet adgang til fire årlige familiekoncerter samt Næssis Nytårkoncert. Programmet for familiekoncerterne for 2018/19 er spækket med sjove, musikalske oplevelser i forskellige genrer, hvor børnene får mulighed for at danse, synge, klappe og spille med. Derudover giver medlemskabet særlige fordele hos andre lokale udbydere af kulturelle oplevelser for børn.

Alle familiekoncerterne foregår på søndage i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Hver koncert varer ca. 45 minutter. Næssis Nytårkoncert foregår i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Du køber medlemskortet og løssalgsbilletter til koncerterne på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor, via www.gkkultur.billetten.dk eller reserverer på tlf. 5588 3950.

Billetsalget til Næssis Musikklub starter den 1/7 2018. Der er begrænsede antal medlemskort. Medlemskort for ét barn koster kr. 120 og medlemskort for én voksen koster ligeledes kr. 120.  For kr. 240 om året kan én voksen og ét barn altså få fem koncertoplevelser sammen. 

Billetter til hver koncert koster i løssalg kr. 60 pr. person, til dem der ikke er medlem af Næssis Musikklub. 

Åbent i Børnekulturhuset inden koncerten

Alle koncerterne starter kl. 11.00, men allerede fra kl. 9.30, er der kreativitet og leg på programmet i Børnekulturhuset på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Her kan man som familie lave et lille kreativt og fantasifuldt projekt sammen inden koncerten. Børnene kan også dyste mod Børnekulturhusets digitale biller, der kravler på væggen. Billerne skal bekæmpes med skumbolde, og hvis man får dem alle sammen til at splatte ud, er der en lille præmie.

OBS: Der er ikke åbent i Børnekulturhuset inden Næssis nytårkoncert pga. det store antal publikummer. 

Programmet for Næssis Musikklub 2018/2019

sep

23

2018

sep | 23 | 2018

drums across

Musikstalden, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
kl. 11:00

Glæd jer til at opleve en rytmisk koncert med tre meget sammespillede trommeslagere, der spiller mange forskellige instrumenter, som har en plan de afviger fra, når de først har skabt kontakt.

Efter at have turneret i 20 år med forskellige historier er Drums Across nu klar til at gå nye veje med en koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement bliver til på stedet.

Klavs Bo og Lars Storck er multiinstrumentalister, så ved hjælp af kaospedaler og sampling på scenen, guitar, bas, keyboards og alverdens percussion vil børnene opleve kreativitet på stedet og glæden ved bare at prøve sig frem og jamme.

Når sangene kommer oven på det, der bliver komponeret, vil der også blive lavet små koreografier.

nov

11

2018

nov | 11 | 2018

moussa diallo trio

Musikstalden, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
kl. 11:00

Med koncerten “Der var engang” levendegør de tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikanske fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali. 

Det er nat i Mali. Stjernerne og månen oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. 

De sjove og humoristiske barndomseventyr bliver her fortalt gennem medrivende musik, som spilles på traditionelle maliske instrumenter. Publikum bliver selvfølgelig inddraget aktivt og går uden tvivl glade derfra.

Moussa Diallo er musiker, bassist, sanger, komponist, historiefortæller, forfatter og engageret i udviklingsarbejde i Afrika.

Moussa Diallo er en fantastisk historiefortæller. Det viser han i bogen “Der var engang ….” og når han optræder på skoler og ved arrangementer for børn.

Jan

13

2019

Afspil video

JAN | 13 | 2019

Næssis Nytårskoncert

Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Kl. 11:00 

Dørene åbner kl. 10.00

Årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier, hvor Næssi både fisker, bygger, maler, bager og meget mere. Kom og dans sammen med Næssi, Ulla Abdullas Cocobongoband og 500 andre glade børn og voksne.

Lyt til alle Næssis sange og se musikvideoerne på Næssis APP, som er gratis at downloade på APP store og Google Play

Musikvideoer, sange og sangtekster kan du også finde her.

OBS: Som forældre skal i være opmærksomme på, at det er en koncert med høj lyd og masser af mennesker. Derfor er koncerten målrettet børn fra 3 år og op.

feb

24

2019

feb | 24 | 2019

sax kontra bas

Musikstalden, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
kl. 11:00

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen med deres repertoire af jazz, rockabilly og freeform. 

Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet. Og hver gang den stakkels saxofonist går ud for at vaske sin saxofon, bliver den en anelse mindre, og til sidst er den store tenor blevet til en lille sopran.

Den drillesyge kontrabas spilles af Olav Gudnason, Jakob Mygind blæser i saxofonen, og sammen vil de demonstrere, at alt fra tandbørstning til opvask og lårklask kan blive til musik.

mar

31

2019

mar | 31 | 2019

svøbsk

Musikstalden, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
kl. 11:00

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Herfra går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille.

Publikum bliver hvirvlet igennem en koncert med musik, historier, dans, sange og rytmer.

Svøbsk har de sidste fem år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de supplerer hinanden på smukkeste vis – en blanding af traditionel og moderne folkemusik virtuost fremført med legende lethed.

LMS Familiekoncerter logo RGB small